Fascination About #کتوژنیک

با تغییر سوخت بدن از گلوکز به چربی وارد فاز کتوسیس می‌شوید و بدن شما به ماشین چربی سوز تبدیل می‌شود. رژیم غذای کتوژنیک بسیار ساده است:

 سوخت اصلی بدن برای تامین انرژی، کربوهیدرات است (قند یا گلوکز)؛ اما در رژیم کتو که خبری از کربوهیدرات نیست، بدن برای تامین سوخت سراغ چربی‌ها‌ می‌رود.

در واقع مهم‌ترین دلیل تاثیرگذاری این رژیم، این است که کمتر احساس گرسنگی می‌کنید و خوردن غذاهای مضر و میان‌وعده‌های پرکالری را حذف می‌کنید.

در این حالت، کبد شما چربی را به مولکول‌های انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل می‌کند که مغز و سایر اندام‌ها می‌توانند از آن به‌عنوان انرژی استفاده کنند.

دوران شیردهی یک دوران بسیار حساس است که باید مادر علاوه بر خود مراقب نیازهای تغذیه‌ای فرزندش نیز باشد. به همین دلیل هر رژیمی در این دوران توصیه نمی‌شود، در مورد رژیم کتوژنیک در شیردهی نیز بحث‌های زیادی به میان آمده و برخی از افراد با آن موافق و برخی دیگر مخالف هستند.

از جمله مهمترین ویژگی‌های این رژیم می‌توان به این موارد اشاره کرد:

آجیل و دانه‌ها: بادام، گردو، تخم کتان، تخمه کدو، دانه چیا و…

برای مبارزه با این مشکل، پیشنهاد می‌شود کربوهیدرات‌ها را با پروتئین و چربی ترکیب کنید. این امر می‌تواند به کاهش سرعت هضم و افزایش سیری کمک کند.

کتون ملکولی حاوی چربی است که در زمان نبود قند در بدن تولید می‌شود تا به عنوان سوخت برای تامین انرژی استفاده شود.

آیا می‌خواهید بدانید که چه مقدار مجاز هستید تا کربوهیدرات دریافت کنید و در فاز کتوسیس باقی بمانید؟ رژیم کلاسیک کتوژنیک که برای درمان صرع طراحی شد درصد محدودی از پروتئین و کربوهیدرات دارد.

با این‌ حال، رژیم غذایی کتو در نهایت به دلیل معرفی درمان‌های ضد‌تشنج جدید تا حد زیادی کنار گذاشته شد، اما همچنان به‌ویژه برای کودکان مبتلابه صرع، رژیم کتوژنیک به‌عنوان تکنیکی برای مدیریت این بیماری استفاده می‌شود.

برای بعد از رژیم کتو باید زیر نظر مشاور یا متخصص تغذیه از یک برنامه غذایی جدید پیروی کنید که به آرامی غذای شما را به حالت رژیم غذایی متعادل برساند.

در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.

شاید به آموزش رژیم کتوژنیک نظرتان عجیب بیاید که یک رژیم غذایی با چربی بالا (منظور، چربی‌های سالم مثل روغن نارگیل، روغن زیتون و… است) چطور می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؛ در حالی که بارها و بارها شنیده‌ایم، برای لاغر شدن، نباید چربی مصرف کنیم؟ با ما همراه باشید تا این چالش را برای شما حل کنیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *